Poniedziałek
Śniadanie
– zupa mleczna
– kanapki z wędliną, warzywa
I danie obiadowe
– zupa grochowa
II danie obiadowe
– naleśniki z serem i śmietaną
– sałatka owocowa
– kompot
Podwieczorek
– jogurt mix
– chrupki kukurydziane
Wtorek
Śniadanie
– zupa mleczna
– kanapki z jajkiem gotowanym i serkiem topionym, warzywa
I danie obiadowe
– zupa kalafiorowa
II danie obiadowe
– pulpety w sosie pomidorowym
– makaron
– sałata lodowa z sosem jogurtowym
– kompot
Podwieczorek
– ciastko sezamowe
– pomarańcza
Środa
Śniadanie
– zupa mleczna
– kanapki z twarożkiem i dżemem, warzywa
I danie obiadowe
– zupa pomidorowa z ryżem
II danie obiadowe
– podudzie z kurczaka pieczone
– ziemniaki
– surówka kolorowa (marchewka, seler, burak, jabłko)
– kompot
Podwieczorek
– jogurt owocowy
– banan
Czwartek
Śniadanie
– zupa mleczna, płatki śniadaniowe do wyboru
– kanapki z pastą rybną i serem żółtym, warzywa
I danie obiadowe
– zupa z kapuśniak
II danie obiadowe
– bitki wieprzowe duszone z marchewką
– kasza bulgur
– sałatka szwedzka z ogórków
– kompot
Podwieczorek
– pączki
– herbata owocowa
Piątek
Śniadanie
– stół szwedzki: kakao, pieczywo, masełko, wędliny, ser kanapkowy, warzywa
I danie obiadowe
– zupa zaciekowa
II danie obiadowe
– kotlet z jaj
– ziemniaki
– surówka z kapusty pekińskiej
– kompot
Podwieczorek
– galaretka owocowa z truskawkami i bitą śmietaną